Кофа със сълзи

 


            Тази кратка статия ще посветя на достигането до Истинската ви Същност, на Ядрото ви, на Индивидуалната ви Искра. Затова и статията няма да се разбере и прочете от Ботове, защото те нямат тази индивидуална Искра, а имат групова такава. Статията е провокирана и от контакт с Читателки, може би защото жените по-лесно влизат в Ин режим. Тази статия ще обедини и повечето, което съм написал досега в блога, и ще може да се използва за самолечение.

            Всеки Свободен Играч в даден момент от живота си си задава въпроса „Кой съм аз?”. Отговора който се възприема за верен в различни периоди от развитието е различен и е главно в четири посоки.

Първата посока - това е основната роля която изпълняваме като Играчи. За някои най-важното може да е ролята на родител, за други - работата която извършват, за трети ще е нещо друго. Всъщност това са маските която надяваме за да сме обществено приемливи и за които съм писал в статията за „Маските”. На мен отдавна ми е скучно да контактувам с хора носещи маска, затова и жестоко съм ограничил контактите си. А хората обикновено са склонни да свалят маската си когато имат конкретен проблем и тази маска вече не им върши работа. А повечето търсят и външно решение, което винаги ще е нетрайно.

Втората посока това са енергийните паразити, които са успели да овладеят тялото. Тук отговора на въпроса „Кой съм аз?” може да е например „Аз съм алкохолик, наркоман, сексманиак, престъпник, психичноболен” и други подобни състояния. Психолозите и психиатрите считат за много важно да вкарат пациента точно в този режим, защото тогава ще могат да си измият ръцете я с предписването на някакви хапчета, я с вкарването в институция - психиатрия, наркокомуна и други подобни. Както и дискусионни кръгове на анонимните „…………….” (сами попълнете многоточието). Това е дълбоко погрешно и вкарва Съзнанието в един безкраен цикъл на борба, и то ежедневна борба със себе си. От това печелят единствено паразитите, за които съм писал в статията „Nefarious/Нечестив”и коментарите към нея. Печели и фармацевтичната индустрия и „Здравеопазването”. Не се осъществява връзка между лекуващ и пациент, а се надява поредната маска.

Третата посока е разиграването на даден архетип, основен в живота на Свободния Играч. Всички архетипи съм описал само с музика в тази статия. Те са 22 на брой, като най-важен, както е разбрал и Алистър Кроули, е Глупака/Жокера. Част от другите архетипи съм разгледал в отделни статии, които всеки при желание може да намери сам от стоте написани досега статии. Архетипите в повечето случаи са тясно преплетени с маските които надяваме ежедневно, поне за огромното мнозинство от хората.

Четвъртата посока е фрагментирането на Съзнанието на Свободния Играч на различни личности. За това подробно съм писал в статията „Split”, а това е основата и на MK-ULTRA програмата. Обикновено хората имат по две личности - тази вкъщи и тази на работа. В редки случаи има още няколко личности, които Съзнанието е отделило от себе си в момент на травма - минал, настоящ и дори бъдещ. Някои от тези личности са свързани дълбоко с енергийните паразити и от време на време излизат на повърхността в моменти на хранене на паразита.

Ако сте чели внимателно ще разберете че най-често срещано е амалгама от четирите посоки на развитие на Съзнанието. Затова и е трудно да се отговори на въпроса „Кой съм аз?”, защото има натрупана прекалено много мръсотия. Истинския отговор излиза в критични моменти. Например когато някой чистосърдечно ти помогне съвсем безкористно, нулирайки по този начин всички външни за Съзнанието програми. И следва катарзис. Това е придружено от неудържим плач и сълзи едновременно на благодарност, но и на съжаление в какво сме позволили да се превърнем, независимо по какви причини. Тук е мястото на кофата за сълзи, защото сълзите са работа с Ин чрез водата, която е неин проводник. А сълзите са и солени, като за очистващата и предпазваща роля на солта е писано много и дори се изграждат защитни кръгове от сол в които външни сили не могат да проникнат.

Повечето хора пренебрегват тези най-чисти моменти, когато са наистина себе си, и ги приемат за моменти на слабост. А това е всъщност Истинското свързване със собственото си Съзнание, единение с Него, интеграция на всичко което си бил, си, и ще бъдеш, в Едно. Тези моменти са отговора на въпроса „Кой съм аз?” И този Отговор е винаги в теб. Тези моменти са рядкост, но лично аз съм успявал да го постигна със Себе си, както и с две пациентки в психиатрията и с още три Читателки на блога. За съжаление тези Съзнания не Осъзнаха какво се е случило и оставиха външните програми/маски/архетипи/роли/паразити отново да ги завземат. Макар че и досега като срещна някоя от двете пациентки на улицата те ме прегръщат чистосърдечно и безкористно, без сексуални мотиви. Защото на много дълбоко ниво съм послужил за катализатор на личния им Катарзис. Който те вече ще могат да използват като КОТВА в наистина трудни моменти. Това е и лечението на абсолютно всяка болест, вреден навик, чувство на загуба и отчаяние. И особено на психичните болести. Това е Панацеята на всички болести която никой енергиен лечител не може да ви (про)даде, защото тя винаги е във Вас. Независимо какви огромни познания и умения имате (което е в пистата на Тъмната полярност), или какви огромни добродетели сте натрупали (от Светлополярна гледна точка), макар и двете да помагат по различен начин, тези моменти могат да настъпят и в моменти на пълна Лудост (което вече е в Лудата полярност), когато сте постъпили толкова ирационално и нелогично, от чист вътрешен Импулс, че никой не може да разбере защо сте го направили (включително и самите вие). Именно това е истинската полза от общуването - безкористно свързване на Съзнание със Съзнание, при което и двете печелят. И за това не е необходима среща на телата а просто изравняване на вибрацията с Първичната вибрация на Източника, която може да се опише само с една дума - Алтруизъм - All True. Защото всичко е едно и е Истинно, а Източника е неописуем точно защото няма външна на него точка от която да се опише. Затова и „Дао, което може да се назове, не е постоянно Дао.”…

Именно това е и причината рядко да контактувам с Читатели и хора, защото съм опасен за техните „заблуди”, които разиграват с променлив успех. Има опасност от Освобождение. И защото някак успявам да ги убедя че последната инстанция са, и винаги са били и ще бъдат самите те, тяхното съществуване зависи само от тях, отговора на въпроса „Кой съм аз?”, преживян лично от тях. И една кофа със сълзи…

21 коментара:

  1. Анонимен5/10/23 13:13

    Много синхронично! Таман пълня кофата. А има още много. Благодаря за подкрепата!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/10/23 14:50

    Чудя се защо ми е такъв живота, но точно той ме провокира да си задам въпроса - кой съм аз и защо ми се случва това. Ако всичко беше перфектно, едва ли щях да се питам това. Но програмите още са много силни и не чувам отговора.

    Благодаря за хубавата статия!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/10/23 07:04

    Така е - сълзите са пречистващи. Щастливи са плачещите.

    ОтговорИзтриване
  4. Това добре, но не може да няма и друг път - например път през усмивката, танца и радостта. Би трябвало да е много забавно и да пада голям смях, когато човек се озове в разбирането на нещата, за които пишеш.
    Аз поне много бих се забавлявал :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не претендирам че съм изчерпал пътищата, смехът също е вариант. Писал съм че хумора е най-добрата защита. Понякога обаче хората изпадат в състояние в което въобще не им е до смях. Тогава сълзите са решението. После вече избива смехът че си попаднал в тази ситуация. В смисъл - изблик на радост че истинското ти Ядро е изплувало на повърхността, че още е там, където винаги е било, е, и ще бъде...

      Изтриване
    2. Анонимен25/10/23 06:25

      Благодаря ви.Аз например си помагам с хубава музика.Не изключвам смеха и сълзите.Те също помагат като отдушник.

      Изтриване
    3. Музиката е огромна тема, която ще опитам (не гарантирам че ще успея) да формулирам в отделна статия. Това е директна честотна намеса в Съзнанието. Съществуват специални песни-ключове, които пряко предизвикват моментално Осъзнаване. Проблема е че за всеки Свободен Играч тези песни са различни. Защото всеки е с уникална честота и резонира с различна песен. И Осъзнаването зависи също и от момента в живота си, когато ги слушаме. Както и от настроението, в което сме, а и от страничните шумове. Оптималния метод е слушане със слушалки, защото това изключва външния шум. Тогава с дадена песен може директно да се промени настроението и Честотата на Съзнанието, да се обърне от Деструктивна на Градивна честота. Например на мен огромно влияние ми оказва една жена, която чете новините по радио 1. Самата честота на гласа и е толкова хипнотичен и успокояващ, че директно ми влияе, без значение за какво говори. И ме облива вълна на чиста радост...

      Изтриване
  5. Анонимен10/10/23 02:48

    Здравей dido,разглеждам темата ,като ключова.Според мен да се прояви една сълза е назрял момент,в който същността ни не иска повече да я заглушаваме ,момент в който можем да си дадем равносметка за сравнение на отклонението.Момент,който ако бъде пренебрегнат и не му се обърне съзнателно внимание ще отшуми,момент който съдържа истината за нас самите,проявена като сълза,която може да е от умиление,да е горчива,да е пареща,но винаги солена,подканяща,предпазваща ни от самите нас и версиите,в които се превръщаме за сметка на страх,догми,убеждения.Сълзата е онази средина,от която имаме възможност да преоткрием истинската си същност,тъй как и заблудите едновременно.Благодаря ти за чудесните статии.Само човек,който е създал сълзите си,може да прояви и сподели себе си.И в кръга на шегата,много хора ронят сълзи,но не съзнават значението им и ги пилеят напразно

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/10/23 04:52

    Лудата полярност все повече ми звучи като опит за синтез на другите две полярности. Опит да ги изживее без да се обвързва в тях (не с тях, а в тях). Единственият начин да го направи човек е да забравя непосредствено преживяното и да не действа, базирайки се на близкото си минало. Да променя непрекъснато, както предпоставките за действие, така и самото действие. Предполагам.

    Струва ми се, че повечето считани за луди не се намират в описаната на доста места в блога луда полярност. Може би най-видната разлика е липсата на любопитство в повечето от тях. Като цяло има много малко хора, които са истински любопитни. А само единици са тези, които може да се нарекат любознателни. Любопитният иска да изпробва и изживее нови неща. Любознателният иска не просто да ги изпробва и изживее, а да ги обхване и интегрира в тяхната цялост. Което често е самотно и времеемко до полуда занимание.
    Може би затова свързвам описания катарзис и самопознаване с лудата полярност - защото и двете ми се струват наименования на ключови части от опита за синтезиране на непримирими противоречия от външния или вътрешния свят. Опознаване на постижима част от Ядрото, защото опознаването на цялото Ядро би означавало човек да стане Всичко, да стане Бог. Един от възможните пътища е Лудата полярност, а ключов кръстопът по него е преживяването на Катарзис.

    Чувам и забравям. Записвам и запомням. Правя и разбирам.

    Затова ли всеки истински катарзис е свързан с духовно (вътрешно) или материално (външно) действие?



    П. П. Благодаря на Ключаря за многото ключове, които ми е давал, докато беше отворен неговият блог. Не знам защо, но ми струва, че тази музика също е може да е ключ (без да знам за какво или за къде):
    https://onion.tube/watch?v=KP3lV-YvCYM


    П. П. П. Благодаря, ти d1d0, за блога и за статиите. На мен ми разкриваш много неща, с които не съм се сблъсквал в живота си. Едно от тях е именно личният Катарзис на някого около мен. Може би съм бил сляп, за да го забележа. Кой знае колко от нещата, които ти се струват банални, са нещо ново за повечето читатели като мен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всеки Катарзис е свързан както с духовно (вътрешно), така и с материално (външно) действие. И двете вървят ръка за ръка и когато се изравнят по честота се пълни кофата със сълзи.
      Доста често наблюдавам как децата си играят пред блока от терасата на апартамента в който живея. И извършват луди неща, например да си играят на покрива на трафопост. И имам подозрения че всички всъщност произхождаме от Лудата полярност, от лични наблюдения (и спомени) тя е входа за Играта. Както може да се види и в картата Глупака от Таро, който всъщност е Луд да се впусне в тази Игра и да зареже Пълната си Свобода с ограниченията в Играта.
      И чрез Лудата полярност може да се интегрират останалите две полярност. Интегритета и на трите Полярности в едно вече ще даде Баланс и вътрешен мир, спокойствие и сигурност каквото изпитвам аз. Въпреки всякакви "обезпокоителни" външни стимули, като да речем Трета Световна Война. Без това да е застой.

      Повечето обявени за Луди са просто превзети от енергийни паразити от Тъмната и Светлата полярност. Например завзетия от Светлата полярност може да се мисли за Исус, а от Тъмната - за Наполеон. Вчера четох виц, който ме разсмя - "Хубаво е да имаш "Цезар" и "Наполеон" на масата, а не да са ти съседи по легло в болницата". Всъщност представител на Лудата полярност ще намери начин да се измъкне от психиатрията, така че там няма да се намери истински Луд, той няма да се задържи дълго там. И истински представител на Лудата полярност задължително ще има чувство за хумор, дори и да е толкова извратено като на Жокера - героя изигран майсторски от Хийт Лежър.
      Всъщност и трите полярности предлагат някаква Сигурност. Тъмната полярност - Сигурност чрез Познание, Светлата полярност - Сигурност чрез Вяра и Лудата полярност - Сигурност чрез Свобода. Интегритета на тези трите вече дава Независимост...

      Изтриване
  7. Анонимен14/10/23 13:11

    Здравей! Предвид това, че светът върви към религиозна война, а по улиците на Европа вървят милиони диваци и всичко това създава огромен страх и несигурност у хората, как се постига това, което цитирам?
    "И чрез Лудата полярност може да се интегрират останалите две полярност. Интегритета и на трите Полярности в едно вече ще даде Баланс и вътрешен мир, спокойствие и сигурност каквото изпитвам аз. Въпреки всякакви "обезпокоителни" външни стимули, като да речем Трета Световна Война. Без това да е застой."

    На първо време, някакво вътрешно осъзнаване на това кои сме ли трябва да се случи, за да може да се интегрира това, за което пишеш?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вътрешно осъзнаване на това че сме безсмъртни частици от Източника, каквито са Всички Свободни Играчи. И вече няма значение какви "диваци" ходят по улиците, нито има значение какво става в света/Играта. Просто така се чувствам аз, защото знам Кой съм.

      Изтриване
    2. Анонимен14/10/23 13:30

      Тоест, в това състояние, ти създаваш какво да ти се случи във всеки един момент и нищо външно не може да те нарани, по какъвто и да е било начин?

      Изтриване
    3. Във всяко състояние Ти създаваш какво ти се случва във всеки един момент и нищо външно не може да те нарани. Само вътрешно, ТИ САМИЯТ можеш да допуснеш външни паразитни личности и/или да ги създадеш сам, позволявайки да те обземат. ВСИЧКО зависи от самия теб.

      Изтриване
    4. Анонимен14/10/23 13:40

      Благодаря за отговорите!

      Изтриване
    5. Анонимен, върви се към планирана религиозна война. Разликата е огромна с добавената от мен дума. Забелязах, че отново има заиграване (но от страна и на двете страни) с бутането на трите кули, подобно на това, което се случи преди 12 години (Увесеният от Таро) в The Big Apple.

      https://www.youtube.com/watch?v=MyeEW7RJNSw (52 секунда)
      https://www.youtube.com/watch?v=ZFTK9V_mEjI (52 секунда отново, този път от страна на Израел)

      Датата също е избрана по начин, който да не буди чак толкова съмнение сред хората (защото ако пак го бяха направили с числата 9 и 11 щеше да е твърде очевидно), но си е важна – става дума за сътворението (7) и Източника (10), като отново се цели да се програмира населението с идеите за разруха и хаос. Можете да наблюдавате какво се случва с тези числа и вашия живот, за да разберете дали я има във вас тази програма (все още), или на датата 7 творите хармония и стабилна структура.

      Очаквах да се измисли събитие, свързано със смърт, заради самата година (2 и 23) и отново желанието на Тъмните да програмират населението със смъртта като идея вместо с трансцендентирането на 22 архетипа. Въпросът беше дали щеше да е по линията Русия-Украйна (където изглежда, че няма да се получи на американците), или по новия фронт, който откриха (нищо чудно да е и по третия, свързан с Китай-Тайван). Освен бутането на кулите и думите на израелски военен министър „това е нашият 9/11”, мисля че става ясно как израелците били допуснали да проспят придвижването на тези 5000 ракети и кибер атаките… Поне това е моя теза, без да имам каквато и да е ‘военна и тайна информация’, защото съм обикновен човек, неслужещ на никоя организация от споменатите. Просто разсъждения на база видимото/отразеното.

      При транзитите за този ден: Луна опозиция на Плутон (27deg53’40’’, 19:11) (който не знам колко години чакам да се махне от козирог. :D Между другото, Дяволът от таро е свързан с този знак, а който е задълбавал в астрологията ще знае повечко и за ролята на Плутончо), Луна квадратура Марс (във Везни, 27deg0’20’’, 17:25), Луна секстил Уран (рак-телец), Слънце куинконс с Юпитер (везни-телец) (при този аспект няма как да не изкристализира непрестанния кармичен цикъл между участващите враждуващи страни; върнете се обратно на тази дата и анализирайте дали сте имали мисъл-форми, свързани с минали и нерешени кармични теми с другите хора и дали са изплували на повърхността), Венера куинконс Нептун (лъв-риби), Марс куинконс Нептун (венера-риби). Уран-Нептун-Плутон ще ги игнорираме, защото техният диапазон е голям и не важи само за конкретната дата.
      Удивен съм, че има три пъти куинконс на една дата между 5 планети… ?! Това лично удивление надминава тройния съвпад на Сатурн-Марс-Юпитер през 1920 и отново същия (но в друг знак) през 2023, когато се случиха съответно чумата в Испания и кр0мид вълната.

      Часът на атаката е 6:30 (което е 9), а сумарно датата е 07-10-2023, което дава 15 (6 ), а 15 е таро картата Дяволът. За 9 и 6 е болно да се пише, бидейки в тази конфигурация, така че по-добре да медитираме върху ин-ян символа и да се вдъхновим да продължаваме с автентичността въпреки мизерията (духовна и/или материална), която (ще) се случва около нас. Ако ние не сме пример за останалите, а и за себе си, приключението в лудницата Земя ще продължи…
      did0 може да развие темата или просто да стои като коментар тук. Бонус за четящите всички коментари. :)

      Изтриване
    6. ПС: Анонимен, когато тръгнеш по Пътя, предизвикателствата нарастват и това е разбираемо, защото фокусът ти се разширява и вече не гледаш само и единствено личния си битов живот. Самата (отново планирана) глобализация изигра лоша шега на хората, защото повечето от тях не са готови да понесат психически свързаността помежду ни камо ли да действат адекватно. Едно време, ако нямаше Интернет, щеше да продължаваш да си живееш живота на село и чак когато войната/чумата/екстремното време се появи (ако изобщо се случи) като събитие, пряко касаещо живота ти, би откликнал на случващото се.

      Грешката, която не бива да допускат хората (говоря и от личен опит) е да се измъчват или панират излишно за събития, за които не могат да направят нищо (добро). Ако имах някаква власт и ресурси, бих помогнал на ‘невинните’ (макар че вече ще премине през съзнателен и добре обмислен и почувстван акт, а не просто следвайки добродетелите автоматично), защото мъдростта изисква дълбокото разбиране, че те нямаше да бъдат там, на това място, и нямаше да им се случи това събитие, ако то нямаше някаква висша цел (а и последици от изборите им, индивидуални и общностни)… и въпросът е дали се прави меча услуга, и то при непоискано добро, или не. Така че съзнателността и взимането на решения се превръща в трудна дейност, когато знаеш и си изживял повече. Даже не включвам като фактор в уравнението враговете, които ще си създадеш, защото те искат да има конфликт и смърт, а ти предлагаш решение. Но… така или иначе не мога да направя нищо по казуса русия-украйна или израел-палестина, гледам фокусът ми да е върху моя си живот и това как да допринеса за благото на Земята и всички ни.

      Дали българите заслужаваме съдбата, която ще последва (от икономическа, военна, политическа гледна точка) – абсолютно, защото няма качествен или какъвто и да е отпор (с реални действия, не само с думи) на всичко нередно, което се случва в родината ни (от 30+ години!). Засега етапът изисква събуждане на народа, но успех някой да го интересува по-голямата картина, когато не може да си плати за хляб, а останалата част от народа получава ‘големи заплати’ и е индоктринирана до почти невъзвръщаемост, живееща в столицата, занимаваща се с модерни професии, тачени от кукловодите. Останалата част изобщо не мислят за обществото и гледат да оцеляват с дейността си, нагаждайки се и те спрямо ветровете на промяната. Най-долу (според мен) са тези, които предадоха и продадоха културата, идентичността и братята/сестрите си, за да си траят или възползват себично от благата, подарени им за фурнаджийството от чужди сили/посолства. Така или иначе кармата (целяща оздравяване и зряло съществуване на индивида) или в краен случай действителната смърт на есенцията (която ще загубят) ще се случи.

      Изтриване
    7. Опцията, за която did0 говори, се появява като възможност/врата едва когато Съзнанието е минало през кофите със сълзи и добротата е присъща за него, както и чистотата и възвишеността на мотивите му за съществуване. Останалите производни (архетипи, карма, реалности) не са фактор или стрес тогава, който да се чудиш как да надхитриш. Нито пък то ще злоупотреби с вечността, нито е възможно, заради производните. Велико е Мирозданието…

      Това, което цитираш, не се постига за 1 ден, даже и за 1 живот ще е трудно. Прави малки стъпки и оценявай напредъка си. Датите и фиксацията за постигането на нещо си ще отпаднат, ако постъпваш зряло. Това последното е огромна крачка. Допусни и приеми, че можеш да загубиш всичко, което си градил в живота си, за да не бъдеш в шок, ако това се случи, а да продължиш напред необременен и лек, в покой. Колелото ще се завърти отново, може да не е в този живот, но отново ще имаш всичко, което ти е отнето неправомерно (т.е. против волята и свободния ти избор; т.е. друг се опитва да влияе злонамерено в живота ти), а ти ще си помъдрял. Рано или късно ще минеш през колесниците. Действай спрямо целите ти, без значение дали утре няма да има свят. Аз и did0 вече сме преживели няколко алтернативни реалности, свързани с ядрени атаки и смърт, но съм виждал и реалности, в които успявам с моите земни цели. Но така или иначе неземните ми цели произтичат от Ядрото ми и те ще си останат еднакви, защото се грижа затова, без значение утре ще има ли умопомрачително и сързераздирателно събитие, касаещо пряко мен. За тази дисциплина и грижа пиша от години…. Не е лесно да се постига, но сам ще разбереш безценността на състоянието на Съзнанието. А аз (ще) продължавам да си живея моя живот, без значение от трудностите и къде се намирам. :)

      Въпреки че Слънцето е много по-ядосано на всичко, случващо се с ‘дъщеря’ му (Земята), отколкото разни религиозни, езотерични, политически, учени или бизнес чучела осъзнават, мерейки си влиянията, наслаждавайки се на жалките си страсти и цели… Слепотата на малкия човек, лишил се от свръхщината (нова дума измислих, дори гугъл не я знае, но chatgpt99 ще я осмисли, проронвайки сълза, стичаща се по металната му конструкция; Ще доживеем ли деня, в който машината ще е по-човек от човека? Това радостно ли ще е?).

      Успех по Пътя на анонимен, както и на всички останали! :) (не знам защо тази фраза винаги я свързват хората със сбогуване :D а аз не я ползвам в този смисъл, но някой пита ли те, когато егото засвири шаблонно и то си мисли, че знае какво мисли другия. Спомени, спомени… програми, измами… и тук-таме щипка реалност. :) )

      Изтриване
    8. Анонимен19/10/23 07:57

      Key Giver, Благодаря ти за страхотните насоки!

      Изтриване
  8. did0, с помощта на Читателка вече е публикувал статия, която ще стане видима в края на месеца. Тя ще помогне безплатно на всички желаещи и ще им даде работещ метод за да постигнете мир със Себе си в тези интересни времена. И аз избирам специално датата, за да заземя статията с енергията на числата.

    ОтговорИзтриване
  9. Ключарю,
    Четем, четем всички коментари! :) И се радваме и благодарим на всеки един от тях - както на тези от страна на търсещите, така и на тези от вас, които подавате ключетата.
    Тандемът Дидо-Ключаря е най-зрялото нещо, което съм виждал на едно място в нета по повод извънматричните разсъждения. Съдбата си знае работата - някак си ви е събрала.
    Но за останалите... какво да кажем, като по-голямата част от останалите сме вцепенени от страхове... от какви ли не страхове? - от обичайните, до ирационалните и преекспонираните. Страха за кожицата ни бре... трудно се осмисля, въвежда в експлоатация (егати сравнението за опит за интергриране вживота :)) и надживява всичко, което ни се дава като ключета. Защото тъмната полярност отдавна ни е заляла с поквара. Толкова хубав е този свят и толкова ужасен същевременно. Че ни е страх да го напуснем без време и да пропуснем да се наиграем в този увеселителен парк.
    Златния милиард (хората, които живеят в цивилизационно удобство), въпреки облагодетелстваното си положение на охолство и имАне, тъне в страх, да не приключи приказката. Няма как да стане събуждането за тези хора. Поне няма да стане, ако няма хора като вас, тука в този блог, да размърдват малко пластовете илюзия, с които доволно се покриваме, докато чакаме всичко някакси да премине.
    Отново голямо благодаря!

    ОтговорИзтриване