Анализ на корицата на The Ecocnomist - The world in 2019



            Какво представляват емотиконите и защо имат толкова голямо разпространение? Това е въпрос който ме занимава от известно време и днес отговора просто се разкомпресира в мен. Както обичайно се случва - задаваш ли си въпрос, значи вече съдържаш отговора. И както обикновено, статията прерасна в нещо друго - анализ на последната корица на списание The Ecocnomist - The world in 2019.
            Да започна с емотиконите Първото нещо което прави впечатление е че те заместват цели думи и изречения. Докато обаче думите съдържат пластове от смисъл (както съм писал тук), емотиконите са еднопластови. Emoticons може да се „разчлени” на emot(ion) icons и на emoti(on)  co(i)ns. Тоест емоциите са шаблонизирани, монетизирани и разделени на  части.

            На този адрес ще видите два клипа, разкриващи връзката между емотиконите и сигилите на цар Соломон, както и тяхната християнска интерпретация. Но отвъд това фрагментирано разбиране, какво всъщност са те?

Във всички случаи (на сигили и емотикони) това са символи поставени в кръг. Кръгът е метафора за Съзнанието, тоест от тази гледна точка, това са символи имплантирани в съзнанието. Тези символи описват всъщност точно определено поведение вследствие на дадени външни стимули. Емотиконите са програмиращи символи, задаващи лимити. Съзнанието има безкрайни възможности за изява, поставянето на точно определени символи го ограничават и шаблонизират.

Ако към разбирането за кръга като символ на Съзнанието, добавим и квадрат (символа на Платформата/Матрицата в която сме) се получава кръг със символи, вписан в квадрат. Ако добавим и че Съзнанието тук се изявява/символизира  човек, ще получим най-известната „графика” на Леонардо Да Винчи - Vitruvian man. Това всъщност е първия емотикон:
       Леонардо е бил достатъчно прозорлив, за да ни предаде че Съзнанието (кръгът) може да надрасне Платформата (защото кръгът излиза извън квадрата), докато човешката ни „същност” е изцяло рожба на матрицата. И подлежи на управление. Това е демонстрирано на корицата на The Ecocnomist - The world in 2019.

     Съществуват и поне две други връзки между списанието The Ecocnomist и емотиконите. Първата е че Emoticons е анаграма на Ecocnomist, а втората е обложката от 2018 година, която е изцяло съставена от символи/емотикони:
 
 Първоначално обложката на тазгодишното 33-то издание беше в трите основни цвята на Платформата - бяло, черно и червено, обявявайки по този начин плановете на „Илюминати” за тотално завладяване на Матрицата/Платформата:

 
          Впоследствие списанието (собственост на Ротшилд) публикува тази корица, показвайки ни как точно ще стане това:

 
         Разбира се основната фигура тук е на Vitruvian man на Да Винчи, представляваща човечеството като цяло. Контролът ще бъде наложен посредством система от фалшиви избори (везните в ръката вдясно долу), технологии (ръката вдясно горе), наркотици (ръката вляво горе) и спорт/зрелища (ръката вляво долу). В резултат на тези външни фактори се променя вътрешното същество на човечеството, символизирано от очилата за виртуална реалност (налагащи чужда за нас реалност за преживяване) и символа на ДНК, показващ ни че самото ДНК на човечеството ще се промени. Татуировката Me Too (и на мен) означава че хората Сами ще пожелаят това да се случи с тях. Това накратко е същността на програмирането, на което почти всички са подложени.

            В обложката е представена и демонична фигура. Тя се вижда само ако обърнете внимание на огледалните надписи и знаете че Да Винчи е писал огледално. Това всъщност е покана да обърнете обложката и да видите нейното огледално изображение. Подхода на интеграцията подсказва че двете изображения трябва да се обединят в едно и се получава това (нарочно съм оставил възможно най-голямата резолюция, за да видите сами):
         Така се виждат и скритите образи в средата, като този е най-ясно видим:

 

           Това е същността на енергията, контролираща основните играчи на световната сцена - Путин, Тръмп и останалите образи около Vitruvian man. А това че те са около него, означава и че те не са част от човечеството. Това е и енергията, която човечеството като цяло избира да преживее в тази реалност. С тази корица „Илюминати” си измиват ръцете, даващи ни цялата информация за техните планове. Емотиконите са просто един от елементите на налагане на контрол и шаблонизиране на емоциите на човечеството. Инструмент, който използван по недуален начин, доведе до този кратък анализ.

           






Няма коментари: