Варианти за Край на Играта




Всички сме чували за Края на Света, а някои от нас усещат че той ще се случи в точно този техен живот. Сега ще опиша някои от наличните варианти в момента, като всеки от тях ще бъде подкрепен с „доказателства”. Доказателства е в кавички, защото самата Платформа генерира такива.

I.

Ще започна от любимия ми вариант за край на Света - Нибиру. Независимо дали става дума за десета планета със спътници или вариант, в който Слънчевата система ще се окаже с две звезди, както 90% от системите в нашата Галактика. Този вариант е имплантиран в колективното неосъзнато от Захария Ситчин в неговия превод на клиновидното писмо на шумерите. По нататък в изкуството той намира най-силна опора във Поредицата Междузвездни войни - това са кадри от сериите „New hope” и „Revenge of the Sith”. Ето така се имплантира чрез изкуството момента, когато ще имаме две слънца в небосвода.


А това са кадри от този клип, появил се в youtube:
 


На него се виждат две слънца при изгрев, като второто е на фона на дървета, което изключва възможността за lense flare Читателите ще се запитат защо самите те не могат да видят този феномен. Отговорът е много прост, познавайки същността на Платформата - Техните Съзнания не са избрали този вариант за Край на Играта и затова са неспособни да видят тази картинка. Все пак всички ние сътворяваме Реалността от нулата във всеки един момент, тоест те не сътворяват реалност с две слънца и оттам не може да се формира консенсуална Реалност. На същия принцип някои хора виждат слънцето при изгрев с шестоъгълна форма, а други не.

Други „доказателства”, подкрепящи този вариант, са промените в планетите в Слънчевата система. Глобалното затопляне на Венера, Марс и другите планети е забелязано от астрономите, както и промяна в тяхната яркост. Хората не са причинили този феномен с увеличаване на „емисиите на парникови газове” на всички планети :). Следователно е налице някаква външна причина, влияеща на всички планети и Слънцето. Като споменах Слънцето не трябва да забравяме серията от слънчеви изригвания в период на слънчев минимум през септември 2017, като най-силното от клас Х е съпоставимо с подобно преди повече от 3 десетилетия.

Не трябва да забравяме и различните телескопи по света. Защо САЩ построиха инфрачервен телескоп в базата си в Антарктида а Ватикана ще поддържат такъв (с абревиатурата Lucifer - https://en.wikipedia.org/wiki/Large_Binocular_Telescope ) в Аризона?

От друга страна гравитационното влияние на приближаващите небесни тела неминуемо ще повлияе на сеизмичната и вулканична активност, както и на промените във времето, изразяваща се в екстремни климатични явления като урагани, суша и проливни дъждове, невиждани досега.

Как се подготвят правителствата за подобен катаклизъм? Те строят огромни подземни убежища (потърсете D.U.M.B.S. в Google), подготвяйки се за това събитие.

Всичко от изброеното дотук не означава че всички ще преживеем точно този Край на Играта. Това илюстрира свойството на Платформата да генерира доказателства в подкрепа на дадено вярване.



II.

Зомби апокалипсис. Този вариант може и да звучи фантастично, но и тук ще приведа „доказателства” за неговата „реалност”.

Повечето от нас знаят за т.н. Chemtrails. Освен болестотворни вируси и бактерии и токсичните за хората барий, стронций и алуминий те съдържат и нано частици. Това е много добре описано тук:


Тези нано частици присъстват навсякъде и във всичко, включително и в човешките тела. Много хора си задават и въпроси защо храните са наблъскани с консерванти и добавки. Сега ще споделя за един разговор с познат, който сподели интересен факт. При изравяне на гробищата в Лондон за подмяна на обитателите на гробовете, изровените тела не се били разложили. Ето „доказателство” за наличие на две от трите условия за сътворение на зомби . тела без присъстващо в тях Съзнание и хардуерно присъствие на нано частици, способни да изпълняват команди. Третата предпоставка е Изкуствен интелект, изпълняващ ролята на софтуер и способен да раздвижи тези тела.

В изкуството този вариант се рекламира чрез сериала „The walking dead”, а още по-зрелищно - в сериала „Revolution” - http://www.imdb.com/title/tt2070791/ . Там е показано дори как телата на живи хора могат спонтанно да се самозапалят предизвикано от управляващия нано частиците Изкуствен интелект. Дали изкуствения интелект е вече сътворен? По мое мнение - да, като за сега се използва за фин контрол върху интернет.

Как правителствата се подготвят за този вариант? Освен описаните подземни военни бази в предходния параграф, в САЩ редовно се провеждат учения на FEMA свързани със зомби апокалипсис - https://www.fema.gov/blog/2011-05-19/cdc-preparedness-101-zombie-apocalypse . Освен това FEMA е закупила голям брой пластмасови ковчези и гилотини, а както знаем човешкото тяло не може да функционира без глава. След като сте прочели горното вече ще погледнете с други очи на подобни „фантастични учения” и новини.



III.

Извънземно нашествие и/или трета световна война. Много популярен напоследък вариант, който може да се разиграе по много различни начини. На мястото на което живея например  редовно могат да се наблюдават НЛО, като под редовно имам в предвид през няколко дена. Не съм се занимавал да документирам тези явления защото за мен това е нещо рутинно. Все пак човек не филмира всеки момент в който си мие ръцете, а и съществуването на извънземни за мен е интегрирана част от Реалността и не може да задържи вниманието ми задълго.

Прави впечатление обаче, че дори в световен мащаб за извънземни вече се говори без да присъства присмеха от предходни години. Дори NASA предвижда контакт в близките десет години, а наскоро обявиха обява с която да наемат Planetary Protection Officer -


Текат и много проекти за disclosure - разкриване на извънземното присъствие.

За третата световна война не е необходим анализ - всеки може да погледа новини, ако го влече. И интересното изказване на Тръмп, че сега сме в момента  „Calm before the storm” -




IV.

Явлението 2012. За тази година е писано много. Сега просто ще спомена какво точно  не се случи / се случи точно тогава с една аналогия.

Всички сме гледали мач по телевизията. Някои от нас са успели да направят връзката на живота с футбола. Това са два отбора (Тъмните и Светлите), играещи на Дуалната платформа. Съзнанието е изобразено чрез сферичната топка, която е притежание ту на Тъмните, ту на Светлите. Когато топката напусне игрището/Платформата Играта спира, докато топката/Съзнанието (или друга топка/Съзнание) не бъде върната в ИГРИщето. Границите на игрището са имагинерни - черта нарисувана на тревата, показващи че напускане на играта Е възможно. Един футболен мач се дели на две полувремена, символизиращи смяната на Тъмната и Светлата епоха (например както в индийския епос), в която обикновено единия отбор има превес.

А сега следва възловото твърдение - двете полувремена са по 45 минути (4+5=9, 2х9=18=1+8=9, тоест един мач може да се представи като 999), като съдията има възможност да добави няколко минути след редовното време, в зависимост от неговите субективни наблюдения. Ето защо 21.12.2012 не се състоя - в момента сме в едно своеобразно доиграване след редовното време, като това „доиграване” е сътворено от самите нас като съдии и творци на Играта / Реалността. Колко ще продължи това доиграване зависи само от нас...

Този изследовател: http://www.parallelreality-bg.com/ показва в статиите си същността на Реалността / Платформата. Той показва и как най-лесно и безпроблемно да се сърфира в нея - следвайки собствената си страст. Това което му убягва, е че по този начин не може да се излезе от Играта. Когато следваш страстта си (примерно първооткривателската си страст) Платформата ще генерира постоянно нови и нови неща за откриване, защото е безкрайна, а чувството на откривател е пристрастяващо. Спомнете си първия път, когато ви е осенило нещо ново и как продължавате да търсите това усещане. И тук не говоря само за неща, които са „външни”. Преоткривайки себе си ще се откриват нови и нови пластове до безкрайност, защото самите ние сме безкрайни същества, бивайки част от Източника. Присъствието ни в тази Платформа (особено след 21.12.2012) е индикатор за това колко сме пристрастени към Играта. Някои ще стигнат дотам да доиграват и по две продължения, а най-тежките случаи ще си бият дузпи, а и може да преиграват мача. Само за да разберат че победител не може да има по дизайн, може само да се играе пристрастяващо до безкрайност...


Няма коментари: