Защо съществува цензурата



След като няколко поредни пъти сайта ми беше изтриван от Google заради съдържанието си, най-накрая ми светна каква е причината за тази цензора. И тук няма да пиша конкретно за моя сайт, а ще сляза едно ниво по-дълбоко.

            Всъщност какво представлява цензурата в същността си? Това е скриване на определена информация и правенето и недостъпно за масовата публика. Освен паразитната структура на системата (която вероятно е и причината за спиране на сайта ми), трябва да опиша и нейната кастова същност. Това всъщност е разглеждано достатъчно цялостно в мрежата. Ето тази пирамидална структура показва достатъчно точно за какво става дума. 


            Подобна пирамидално-кастова система е съществувала във всички общества, като се почне от древния Египет до сега. Едно от главните условия за нейното съществуване е невъзможността за самостоятелно преминаване от каста в каста. Ключовата дума тук е самостоятелно.  Така индивидът прекарва целия си съзнателен живот в приблизително една и съща позиция. Движение е възможно единствено в рамките на кастата. Това е много добре илюстрирано в Закона за държавния служител. Същото може да се види и в структурата на армията. Преминаване от каста в каста се извършва само с външна помощ - пример за това е генерал Айзенхауер, който става президент на САЩ. Цензурата в основата си съществува за да не се преминава самостоятелно от каста в каста или (и това е съществено) да се излезе изцяло от системата.

            Докато работех се налагаше постоянно да пътувам с междуградски автобуси. Винаги в маршрутката имаше по няколко човека, които просто бяха нетърпими с държанието си не само за пътниците, но и за шофьора. В един разговор с последния се изясни че тези хора пътуват редовно и ако не са те, превозвача ще фалира. Ето това е един пример как дебилите поддържат системата. Как, искаме или не, всички зависим от тези необразовани, бездуховни същества в този модел на съществуване. Те всеки ден правят едно и също нещо и единствената причина да не се побъркат окончателно е липсата им на информация за наличие на алтернативи, което се осигурява от цензурата. На времето се смях много на филма на Чарли Чаплин „Модерни времена”, но по същество сега живеем в тях. Основната част от техниката всъщност е сглобена от деца в китайските фабрики. Да не се учудваме защо толкова често нещата се чупят. :)

В основата си тези дебили са много лесно раними, защото ако видят живота си в цялост, те ще разберат че не са постигнали НИЩО. Най-голямата им гордост са няколко деца и някаква собственост която да служи за оперативна база на жалкото им съществуване. Това че си създал няколко деца не те прави човек, всяко животно го прави по няколко пъти в годината. Животното има обикновено и собствена територия.

Приликата на голяма част от хората с животните означава че те в същността си наистина са животни. И жреците в древния Египет са го знаели много добре. Те са имали специфично противодействие за предотвратяване на раждането на животно в човешко тяло и това са били масовите мумификации на животни от определен вид. Малко известно е и че някои животински видове са били поощрявани от жреците да населяват човешко тяло. На системата винаги са необходими роби. Ако направите изследване кои животни не са били обект на масова мумификация ще разберете защо. Например никога не са намирани масово мумифицирани овци и крави...

За да не бъдат наранени тези животни в човешки тела с истината, в съвременността се въвежда и термина „политическа коректност”. Умрелите вече се наричат „починали”, инвалидите - „лица с физически затруднения”, а малките умствено изостанали дебили и аутисти (най-често поради ваксинация) - „деца със специални образователни потребности”. Всичката тая простотия се прави с цел тези хора да не се почувстват нещастни и да спрат да работят за поддържането на системата.

Затова отскоро се въведе и термина „фалшиви новини”. Това се новини, които в повечето случаи са действителни, но разрушават структурата на обществото. Когато например интернет сайт вече е добил популярност и не може току така да се изтрие, той се осмива. Пример за това е сайта Before it’s news. Това е първия сайт, в който събитията от 9/11 се анализират от гледна точка на драстична промяна на потока от реалности, които преживяваме -   http://beforeitsnews.com/science-and-technology/2012/05/timeshift-did-reality-reset-after-911-2137945.html . В този сайт за първи път се и заговори за откритието в планините Бучежи в Румъния. Ако обаче го разгледате сега ще видите и над деветдесетте процента плява в него и как тя има най-много попадения и преглеждания.

С напредването на технологиите дебилната група в основата на пирамидата на обществото вместо да намалява поради достъпа до информация, парадоксално се увеличава. И това е защото те не правят нищо с информацията с която разполагат. Не я прилагат в действителността. И това е обяснимо - какво би направило едно животно с една книга? Те нямат стремеж към промяна и са сковани от страх че ще им се отнеме и малкото, което имат.

            Другата страна на цензурата са всъщност тайните общества, в основата си тя оттам и произхожда. Затова и ги наричат „тайни общества”, защото там тайната, цензурирана информация се обсъжда свободно между избраните членове. Това е специална каста, която е разположена близо до върха на пирамидата. За интересуващите се как се влиза в такова тайно общество ще кажа как става това. Не става с пари и връзки. Ти просто се раждаш в семейство, което е член. Външни хора не се допускат до върха на обществото, там също важи пирамидалната структура. Низшите членове извършват същата работа, която извършва масовия дебил в обществото - крепи системата, в случая тайното общество. А в замяна получава някакви облаги, но никога пълната информация за това, което се случва.

            За членовете на тайни общества останалите хора са Useless eaters - „безполезни лапачи”. Огромния прираст обаче на точно тези хора показва, че съществува пълно разбиране за ролята им в поддържането на системата. Всъщност едно от малките неща на планетата, които имат толкова огромен прираст, са хората. Може би една от причината е наближаващата жътва (прословутия harvest от филма Jupiter ascending - http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/541-jupiter-ascending-esoteric-synthesis.html). Ако имаш прекалено голямо стадо животни и не можеш да ги изхранваш, колиш и продаваш непродуктивните животни. Това е основен принцип в животновъдството.

            Освен тайните общества, налагащи цензура и дебилите, заради които тя се прилага съществува и трета група хора. Те имат възможността да видят системата в цялостност и я описват в творбите си. Те не са членове на тайни общества, а сами, чрез опита си са постигнали знанието за Реалността. Те не са подвластни на никакви догми. В основата си тези хора могат да изиграят ролята на системен срив. Тяхната информация не е предназначена за „безполезните лапачи”, но въпреки това също подлежи на цензура. Точно защото засяга хората които съзнателно изживяват живота си. И осъзнавайки същността на Реалността могат да изберат да преживеят друга, по собствен вкус. На Реалността са необходими Творци, без тях тя колабира и става безцветна. Дори и членовете на тайни общества не желаят да живеят в такава реалност и правят всичко възможно посредством цензурата да попречат на тези хора да се осъзнаят.

            И така, след като описах същността на цензурата, тя всъщност необходима ли е? Ако искаме да продължим да живеем в принципно същата система, тогава отговорът е да. Ако виждаме паразитната и структура и желаем да я променим, тогава отговорът е не. А ако виждаме цялата картинка - и да и не. Вие от коя група хора сте?

А аз вече знам защо моя сайт е спиран от Google. Тази статия няма да подобри отношението на системата към сайта ми, но тя означава и че аз няма да променя стила си на писане. Сега ще пробвам да отворя собствен блог в Blogger, за да видя как ще протекат там нещата...

Няма коментари: