Народе????

 


По време на вчерашните новогодишни взривове ме озари едно прозрение, което е толкова очевидно. Въпреки това ще го споделя с вас. Все пак днес е особено важен ден - началото на новата данъчна година. Какво си мислехте че празнувате вчера? Въпреки това днес е ден в който се усеща общия заряд за началото на нещо ново.

На какво се крепи нашата цивилизация/човечеството? На експлозията. Всичко което ни заобикаля (с едно изключение) се гради на експлозията. Всички военни средства, с изключение на ядрените оръжия, се гради на експлозията. Всяко огнестрелно оръжие има за базата експлозията на барута, а енергията изстрелва даден проектил/патрон/снаряд. Само калибъра е различен.

Двигателя с вътрешно горене също се основава на експлозията на бензина, който задвижва буталата на двигателя. Същото важи за ракетите, независимо дали става дума за бойни или космически ракети. Същото важи и за електричеството, постигнато от ТЕЦ-овете. Има още два вида електричество - това на ВЕЦ-овете/Вятърните генератори и ядрената енергия. При ВЕЦ-овете енергията идва от „теченето” заедно с естествения поток. Същото важи и за Вятърните генератори и още няколко вида енергия, например термалната енергия. 

Ядрените оръжия и електроцентрали са изградени на друг принцип - на имплозията. Ядрения заряд се взривява след контролирана едновременна детонация, която го сгъстява до степен че се постига експлозия на ядрения заряд - плутоний, уран или друг тежък елемент. Освободената енергия е огромна в сравнение с обикновената експлозия. Ако някой е гледал всички серии на Стар Трек (като мен) ще знае че експанзията на човечеството в космоса и изобретяването на междузвезден двигател става СЛЕД трета световна война. И съм убеден че работещ космически двигател трябва да е основан на имплозията, на течене с космическите потоци или и двете. Дано някой професор прочете това…

На тази база човечеството, за да оцелее/изчезне, има нужда от трета световна война. След която то да се обърне навътре и да се взре в себе си. И това ще стане на тъмно, защото оцелелите трябва да са под земята. След тази своеобразна имплозия на човечеството то вече може да експлодира в космоса. Само ако тази имплозия е успешна и човечеството разбере че не може вече да се дели на групи. И че принципа „разделяй и владей” е дълбоко погрешен. Принципа който работи е над българския парламент (въпреки че никой не го спазва) - „СъЕдинението прави силата”. Принципа обаче е особено важен и бил девиз на няколко държави. „Съединението прави силата“ е национален девиз (мото) на Ангола, Белгия, Боливия, България, Грузия и Хаити, а в миналото – на Акадия (в Северна Америка) и бурската Република Трансваал (в Южна Африка). Това е цитат от Уикипедия. Предстоящата трета световна война е огромен шанс за оцелялото човечество. И тя е неизбежна, просто времето е променливия фактор. Според някой тя вече е избухнала.

За съжаление третата световна война е неизбежна, просто защото по-голямата част от човечеството не желае да се променя (голямото количество вчерашни взривове го доказва). И тази част повлича останалите с тях, защото останалите, желаещи промяна, са в по-голямата си част несъзнателни и „текат” с общия поток. Не смятам че мога да предотвратя ТСВ с някоя статия, а и не желая това. Всъщност всички статии в блога са своеобразна хронология на моята лична имплозия. И възможност за вашата лична имплозия.

След личната имплозия на всяко едно Съзнание се отделя огромно количество (творческа) енергия, също както и при ядрените взривове. И всеки може да използва този принцип, който не съм срещал другаде…

19 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защото няма достатъчно хора за друг преход. Трябва някакъв шок за да се появят достатъчно хора. В момента ТСВ е най-вероятния изход. Оня ден чух че и Сърбия мобилизира войската си...

      Изтриване
    2. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    3. Така е, варварско животинско и безсмислено. Но за колко хора е такова. Като хвърлянето на пиратки по празниците. Когато хората разберат наистина че е варварско животинско и безсмислено и настъпи тишина на празника, тогава ще има истинска промяна. Разбира се че е възможен и друг вариант. Все пак има безброй паралелни реалности и всеки избира коя от тях да преживее като основна, не е необходимо да измислям. Но за огромното мнозинство от хора това е Пътя им - през ТСВ.

      Изтриване
    4. ...може би Второ пришествие , а не ТСВ 🙂

      Изтриване
    5. А може и двете...

      Изтриване
    6. ...предлагам да променим фокуса и го насочим към личната имплозия 🙂..и най - вече към Творческа Свободна Воля ..., Трансформираща Светлинна Визуализация или още от ТСВ .., но през друга конфигурация 😁...😉..; което ..е добра отправна точка ..за случване на желаната паралелна реалност ..

      Изтриване
    7. Творческа Свободна Воля да, но аз работя с Тъмнината. Почти никой не приема Тъмнината в себе си и не я използва. Трансформираща Светлинна Визуализация може да бъде и ТТВ - Трансформираща "Тъмнинна" Визуализация защото в Тъмнината всичко е възможно, а на светло всичко се фиксира и е трудно да се промени. Н. беше писал подробно (винаги е бил подробен, аз предпочитам да съм лаконичен, за да може всеки да открие нещо за себе си) за Тъмнината, но не се сещам в коя статия. Желаната реалност винаги се избира в Тъмнина. Нали се сещаш когато се събудиш и всичко е различно. Причината е в Тъмнината на съня...

      Изтриване
    8. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    9. ...Н. е подробен , ти - лаконичен ..допълвате се 🙂..

      Изтриване
    10. Така е. И това е неговата направо казано книга.

      А за визуализацията, тя винаги се прави със затворени очи. Имах един познат шизофреник, който виждаше две реалности едновременно. Аз му казах "Когато това стане, затвори очи и седни или легни и се съсредоточи само на това, което виждаш със затворени очи.". Този човек стана нов само за две седмици и го изписаха. Обясних му че това, което вижда си е реално и недостъпно за повечето хора. За разлика от докторите, които му казваха че има халюцинации и чува гласове и съответно го тъпчеха с хапчета. Ако не ме беше послушал сега щеше да пълзи на 4 крака :).

      Изтриване
    11. ...опитът ( още повече , че го добиваш и израстваш с него от дете ...) е винаги по - добрия учител / лечител ..пред сухото теоретично познание без лично преживяване ..; затова и си бил полезен на приятеля си шизофреник ..за разлика от конвенционалните лекари , които рядко ..да не кажа хич не търсят корена на болестта в/ по духовните етажи .., а само подтиснат или подсилват симптомите с медикаменти ..

      Изтриване
    12. ...това :" Почти никой не приема Тъмнината в себе си и не я използва." , дали е съвсем така , did0 !?..., защото като се замислиш един от основните ни инструменти по пътя на просветлението е несъзнаваното / подсъзнанието ..., а то си е точно Тъмнина ...; т.е. набутваме някаква информация в подсъзнанието , която не винаги разбираме ...и така очакваме да ферментира в тъмното ...до момента , който ти спомена "на тази своеобразна имплозия на човечеството" която.. " вече може да експлодира в космоса. "🙂

      Изтриване
    13. Имах в предвид съзнателна работа с подсъзнанието, без ферментация, а директно. Да бръкнеш дълбоко в себе си и да разбереш причината за дадено чувство/поведение/мисъл. Например тази статия беше породена от раздразнението ми от взривовете на нова година. Но вместо да се ядосвам бръкнах надълбоко и намерих корена на това чувство и общото за човечеството. Никога вече не реагирам по инерция. Това ме прави бавен, но съзнателен и гъвкав.

      Изтриване
    14. ...аз първо реагирам по инерция 😏.., а после търся корена на злочестият си .., който по мои сметка почти винаги се корени в ума ни ...

      Изтриване
    15. Аз пък не слушам Ума, а Сърцето и Подсъзнанието. Това може да те изведе на места, които не си знаела че съществуват и да те срещне със "странни" хора.

      Изтриване
    16. ...първо трябва да ида на ЯМР да видя имам ли сърце ..или е само по - голям стомах и малко мозък 🤣🤣🤣😅...

      Изтриване
  2. Трета световна война ще има, защото нещата не отиват на добре с изкуствения интелект (ИИ):

    https://www.marica.bg/svqt/seriozna-zaplaha-za-gugal-poqvi-se-nov-chatbot

    https://bit.ly/3G8wPVH

    Във връзка с написаното - ИИ ще предотврати окончателно възможността за каквато и да е имплозия, затова ще трябват допотопни средства (война) за възстановяване на възможностите ни за развитие като човеци.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Въобще не исках да намесвам ИИ, защото е във възможностите му да свали всеки сайт. Но написаното от теб е вярно и е още една причина за ТСВ.

      Изтриване