Символът на мартеницата

 


            По случай първи март (месеца на Марс, в който зимата и пролетта се бият) реших да пиша за тази особена чисто българска традиция и по точно какво всъщност означава мартеницата. Както се досещате, това не е поредната възхвала на тази традиция, а критическа разфасовка на самите елементи и значението им по принцип.

 

            Ако запитате някой защо носи мартеница, ще получите най-различни отговори. По-тъпите от тях са че „това е народна традиция на българите”. Ако запитате някои членове на племето масаи защо носят обици, те ще отговорят по същия начин. Гадно е да си част от нация, която се самоопределя с вързаните конци по ръцете си. И това винаги са гривни, не са пръстени. Пръстените са запазени за Сатурн и малките сатурналии, наречени сватби. Но дори и там мартеница се закачва на сватбените китки… Но това е съвсем различна тема.

            По-„интелигентните” отговори са „че това се прави за здраве”. Това е лоша новина за всички фармацевтични компании и лекари. Вече няма нужда от лекарства - просто си връзваш една мартеница и това е! Това драстично би трябвало да намали потока от болните в болници и личните лекари. Дори трябва да се патентова лекарство против „Ковид-19” - мартеницата.

            Друг, „по-интелигентен отговор” е че мартеницата е предшественик на пролеттта. Имам новина за вас! Пролеттта настъпва независимо от това дали носиш мартеница или не. И меко казано не вярвам че когато подариш мартеница на някого, той/тя ще бъде по-щастлива през годината. Но да оставим лееееко ироничния тон и да видим какво всъщност представлява мартеницата - цитат от Уикипедия - „В класическия си вид мартеницата представлява усукани бял и червен конец, най-често вълнени.” Това вече е нещо с дълбок смисъл. Защото мартеницата буквално копира структурата на ДНК. А електростатичните връзки между конците копират връзките в самата ДНК.

            Тук ми се намира една мартеница от миналата кодина и реших да ви я снимам, за да разберете връзката на мартеницата с осмицата/знака за безкрайноста:

 

            Както знаем, осмицата е една от символите на Платформата и означава както израстване надолу-нагоре и обратно, така и символа на безкрайността. И стигаме до класическата мартеница, съдържаща трите основни цвята на Платформата - черно, бяло и червено. Писал съм и другаде, че черното е символ на Тъмната полярност и тотална свобода, бялото е символ на пълния ред и липса на свобода, а червеното е символ на страстта на Съзнанието/Желанието, въвело го в Платформата.

 


         Тук можем да видим осмицата, на която са увиснали обесени Пижо и Пенда. Пенда обикновено е червена, символизираща страстта на женския елемент. Пенда според мен произхожда от пендара, което е пробита златна монета. А от синхромистична гледна точка Пижо може да се изпише и като Пежо. А знака на Пещото е изправен лъв, символизипаш Ян елемента в картинката. От изложената гледна точка символа на мартеницата е идентичен с китайския символ Ин/Ян:

 

            Нарочно съм вмъкнал Червеното, защото това е символа на съзнанието, играещо на Платформата. И възможността му да изпита Светлата, Тъмната полярност и Баланса, играещо Играта. Така вече двата символа са напълно идентични.

            Същото може да се каже и за флага на Нацистка Германия:


            И какво разбираме от триединството на символа на мартеницата - Първо - че на българите им е било известно знанието за ДНК, второ, че съществува ярък паралел между изтока и запада и използваните символи, и трето че обесването на осмицата означава съгласието на Съзнанието за още един едногодишен цикъл в Платформата, носейки мартеница. Виждате че нещата отново са многопластови и идентични от дадена гледна точка…

52 коментара:

  1. Анонимен1/3/23 06:03

    Моята мартеница е червена със синьо-бял ин-ян символ...
    Пенда и Пижо са червено-бели и заради съответно менструалната кръв и семенната течност. Плодородието се символизира също и от черно-белия щъркел, а колкото до закачането им на дърво, верочтно се има предвид това на живота, но не съм сигурна.

    ОтговорИзтриване
  2. ...ДНК празник ...в преплетен ин и ян ...на безкрайността 🙂..

    ОтговорИзтриване
  3. А какво ли е безкрайността? Тя е контрапункт на крайните мерки, ограничените форми и измерения. Съответно е едната част от съответната дуалност. Време и пространство са един общ континуум. Ако няма време, то не би трябвало да има и пространство. Съответно безкрайността не би могла да съществува самостоятелно. Така че може би няма проблем, че въртим самсара-та до безкрайност - много е вероятно такава да няма и това да е една огромна илюзия. С други думи - безкрая може хич да не е толкова голям и "безкраен" :)

    ОтговорИзтриване
  4. Време и пространство не са общ континиум. Време, Честота на съществуване и несъществуване, комбинирано с Количество са общ континиум. А ограденото от тези три оси е пространството в 3Д. Това видях, в това съм уверен. Мисля че и цяла статия написах. Колкото повече се приближаваш до Източника, толкова по малко е Времето, като в Източника то е нула. Колкото повече намаляваш количеството, толкова повече се доближаваш до нулата/Източника. Затова будистките монаси и Даосите не притежават нищо, количеството е нула и могат да играят директно по осите Честота и Време. И ако успеят (да речем с дълбока медитация) честотата си до нула следва сливане с Източника. После можеш да играеш във всяко Д по желание, а не както огромното мнозинство - по задължение. По ясно от това не мога да го напиша. Писал съм по тезата в статията (мисля че се казваше) "Структура на Творението".

    В другия край е безкрайноста - 4Д, 5Д ... NД. Безкраен растеж и развитие. По този път няма Изход от Играта,, само още Игри от по-високо Д.

    Докато Изхода (като сливане с Източника) е в 0Д/Източника.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Статията е от септември 2022

      Изтриване
    2. Анонимен5/3/23 05:09

      Намаляването на честотата води ли автоматично до освобождаване от ВА, за да може сам да си избираш реалността?

      Изтриване
    3. Отказът от имущество води до опериране в 2Д. И ако връзката с ВА е косата, будистките монаси са нула номер.

      Има три вида връзки - отдолу нагоре, от Източника през 1Д, 2Д до 3Д и Съзнанието преживяващо нашите реалности. И после 4Д и 5Д до ВА.

      Втория тип връзка е от Източника до ВА и оттам надолу през 4Д до 3Д, а после 2Д, 1Д и Източника/0Д.

      И третия е смесен между първите два - едновременно и двата. Ако си си поставила за цел да се разкачиш, ще го постигнеш по някакъв начин. И ще изгубиш протекция и възможности за развитие. За да се разкачиш е необходимо да можеш да играеш съвсем сам, без никаква подкрепа. Източника само дава енергия, докато ВА може да я разпределя между хиляди инкарнации. Губиш помощта от кластъра/мастъра от инкарнации, който ВА указва постоянно. Тези три начина са за самостоятелното Съзнание.

      Животинските инкарнации преминават от 0Д през планетарното Съзнание до три и 4Д, като груповата душа отделя част от себе си за да оживи нежелано от индивидуалните Съзнания тела. И се получава дете полуидиотче, което като порасне обиква чалгата и тълпите и гледа само да оцелее на всяка цена. Без никакви духовни стремления, макар че може да ги имитира за да постигне целта си да оцелее.

      А самото намаляване на честотата (което да речем може да стане чрез медитация и много други екстремни начини) е Път за Изход. Ако искаш да си избираш реалността може да го правиш чрез вдигане на честотата, защото по-високочестотните по принцип са по-лесни за преживяване, по-щастливи са. Свалянето на честотата води до преживяване на по-трудни и тегави реалности. Как например преживява един будистки монах реалностите - по трудно или по-лесно от теб. Представи си само нивото на дисциплина и несвобода при тях...

      Изтриване
    4. Анонимен5/3/23 06:27

      Благодаря за разяснението!

      Изтриване
    5. А сега си представи избора на Исус, който е избрал най-неблагоприятната за него реалност. Чрез различни мъчения честотата на тялото му е била докарана до нула. И след като се е върнал в Източника (Възнесението му) е можел свободно да се явява на всички, без да участва активно в Играта. А мъченията на Исус са започнали още с обрязването му. Това пък е основата на християнството и обяснява присъствието на МЪЧЕНИци в него...

      Изтриване
    6. Анонимен5/3/23 08:50

      А какъвто и да е изборът, процесът до свеждане на честотата до 0 винаги ли е травмиращ и гаден за тялото?
      "И след като се е върнал в Източника (Възнесението му) е можел свободно да се явява на всички"
      А какво става ако на мен вече не ми се играе, но на другите инкарнации им се играе? Или аз правя грешно разделение и ако на частицата вече не й се играе, това се отразява на всички инкарнации и се започва постепенен процес на излизане от всички тях? Или тук вариантът е да се откача от ВА и да ги оставя?
      И може ли да попитам как се вдига честотата, за да имам избор коя реалност да преживея? Извинявам се ако вече си го писал - може и направо статията да посочиш ако има такава.

      Изтриване
    7. Гаден е за тялото, но то си остава тук, то е превозно средство за 3Д. Например Исус е извършил Съзнателно самоубийство, защото до последния момент е можел да се спаси. Има различни тела за всяко Д. Трябва ли да съжаляваш колата, когато вече си стигнала дестинацията за която си тръгнала? Ти си Съзнание в тяло и СЪЩЕВРЕМЕННО И обратното - Тяло в Съзнание!

      Да, разкачвайки се от ВА се разкачваш и от всички негови инкарнации. Оставаш САМ. Толкова САМА, че не можеш да си го представиш. Медицинския термин е клинична депресия. Докато разбереш че оставаш Само ти и Източника и никога не можеш да си сама. Защото Източника е творец на всичко и всички и ставаш безкритичен за каквото и да е (това последното ми го пише в епикризата). Което от друга страна означава Ти и ВСИЧКИ останали, стига да си стигнала достатъчно близо до Източника. И тогава си Сама, но не си Самотна. Защото това са две различни състояния. Ето, аз например през 99% от времето си съм Сам. Писал съм статия за Самотата, но ще трябва да я потърсиш някъде из блога. И ако на теб не ти се играе, но на останалите части от ВА им се играе, напускаш ги, уважавайки с безусловна любов техния избор.
      Ако на самия ВА не му се играе, тогава всички инкарнации се издърпват от него, където и когато и да са те, и той се слива с Източника в едно с всички тях, но не бих разчитал на това. Все пак отговорността си е твоя.

      Как се вдига честотата? Според християнството със смирение, пост и молитва, според Даосите - с Инедия/Неядене и медитация (за която пишеше Ключаря), според будистите със средния път - тогава промяната в честотата е равна на промяната във времето и никакви обвързвания, според Дзен и Бушидо - със Съзнателност във всеки един момент, според Дънов "Трябва да се научиш да ставаш много голям и много малък" и безусловна любов. Със тантрически секс, ако влагаш безусловна любов и в момента на оргазма ти вече не си тук. Някои психиделици, "наркотици" и лекарства също вдигат честотата, но там нямам опит за споделяне. Избери си нещо, но основното е с действие...

      А се сваля с "алкохол, наркотици и рок енд рол"...

      Изтриване
    8. Анонимен5/3/23 10:34

      За тялото попитах от гледна точка, какво ще преживея/усетя ако минавам през такъв процес, няма да има съжаление към самото тяло.

      "според Дзен и Бушидо - със Съзнателност във всеки един момент".....
      "и никакви обвързвания"
      Това ми харесва.

      Благодаря за обясненията!

      Изтриване
    9. Ако те върнат, ще се почувстваш ядосана. Ако успееш, тогава ще разбереш как се чувстваш по време на процеса. Аз съм пробвал със увеличаване на честотата чрез две-три седмици Инедия и после намаляване на честотата чрез много твърд алкохол ВМЕСТО вода. Не чувстваш съжаление при процеса, просто пълна свобода. И през целия процес гледаш да бъдеш колкото се може по Съзнателен.

      Наскоро пробвах същото, но с хапчета и алкохол. Всеки друг щеше да има увреждания от погълнатите хапчета, но вместо това сега се чувствам отлично. Явно тялото иска да живее, докато г-н Путин реши да си изстреля ракетите.

      Яростта идва от нарушаване на неотменния ти избор къде да бъдеш. И да сме наясно - НЕ призовавам към самоубийство. Въпреки че Исус го прави чрез личен пример. Просто разкривам механиката зад нещата, защото никой друг не смее да го прави. И рискувам да затворят целия ми блог.

      Ако си бил достатъчно близо и са те върнали пък не може да се спи. Просто преживявам няколко паралелни реалности през нощта, докато съм буден със затворени очи. И през деня, докато лежа със затворени очи. В най-малки детайли, мога да напиша няколко научнофантастични романа само от един ден. Днес е третия ден поред, въпреки че ще пробвам с валериани и мелатонин - естествени съставки и хормона на съня. А мислите ми са по-ярки и ясни от всякога. И имам Огромна информация, почерпена от близостта с Източника.

      И на мен ми харесва Дзен и Бушидо. "Последния самурай" е един от любимите ми филми.

      Изтриване
    10. Анонимен5/3/23 11:43

      След като си в будно състояние, можеш ли да преживееш чисто физически тези паралелни реалности или е нещо като да гледаш филм?
      Много ще се радвам ако направиш статии с разкази за тези реалности и за информацията от Източника, но ти си знаеш най-добре.
      Филмът влиза в списъка за гледане.

      Изтриване
    11. Ако съм с отворени очи те се наслагват над нашата. Това се нарича халюцинация, но е толкова ярка колкото и "нашата" реалност. Затова до 11,12,13 часа лежа със затворени очи. После пия кафе с аналгин и съм адекватен тук, в нашата. Защото и тук има да се върши нещо, най-малкото да си платя сметките, да отговоря на и-мейли, а ако съм в настроение за писане, да напиша нещо от фундамента на Платформата. Прочети петдесетата (си мисля) ми статия за цифрите в основата на Платформата. И още много други. Като информацията в тях е от това бъдещо от гледна точка на там преживяване. Всичко се случва на едно и също място.

      Понякога има физическа връзка, наскоро преживях една оргия в паралелна реалност и автоматично почувствах ВСИЧКО с тялото си тук. Но в повечето случай наистина приличат на филм, а можеш да избереш различни герои, с които да го преживееш, обаче без физическа връзка. Просто осъзнаваш че преживяваш и двете реалности едновременно. Ориентирам се по продължителността на времето в кое Д са. Ако тук е минал примерно един час, а там примерно един ден, значи са от по-високо Д. И обратното. Ако времето е еднакво, значи са от друго 3Д (като оргията) и може да се направи физическа връзка, защото и тук и там телата са от 3Д. Такава интензивност на преживяванията досега не съм имал, дано това намалее, защото адекватността ми тук ще се понижи.

      А за информацията от Източника пиша постоянно, когато тайминга е правилен. Горната статия е от Източника. Горе долу половината са от Там, другото е лично преживяване и прозрения.

      Изтриване
  5. Здравей did0, във връзка с горното искам да питам осъзнатото сънуване какво е всъщност? Защо по време на осъзнат сън мога да правя (почти) всичко което си искам и както си искам? Случвало ми се е доста пъти, за съжаление повечето за кратко. Как мога да задържа по-дълго осъзнатото състояние след като съм се светнал, че сънувам(къде 'интуитивно' къде след риалити чек), без да ме 'изхвърли 'тамошната матрица'' ?
    P.S. Какво става с Ключаря? Той си заключи :) блога преди бая време, как да го
    намерим, ако още пише де?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ключаря отдавна заключи.
      Но архива на блога му може да бъде прочетен през някоя машина на времето, например https://archive.org/web/

      Изтриване
    2. ПС от Ключаря, сметнах за необходимо да сложа и неговото мнение по въпроса:
      Относно твоя коментар за мен - щеше да е напълно валиден (засега е отчасти такъв), ако бях хванал пътя за планината/гората и живея там, но все още съм сред хората и всеки ден ги чувствам и изживявам какво ли не. Рано или късно, когато завърша каквото имам да правя в обществото, ще последва физическото ми отделяне и възстановителния процес сред природата + новите предизвикателства... то така или иначе винаги ще съм едно с цялото и ще усещам какво ли не (в това число нискочестотното), въпросът е, че е много... много трудно, когато човек изчиства себе си и не се връща чрез алкохол или определени храни към притъпяване на сетивността и напредъка си.

      Изтриване
  6. Осъзнатото сънуване може да е много неща. Може да е пребиваване в паралелна реалност, във виртуална, създадена от ИИ реалност, преживяване извън тялото в4Д, в5Д. Това, което описваш, според мен е преживяване в долните нива на 4Д - това е осъзнатото сънуване. За да се задържиш по-дълго е необходимо да познаваш законите на "тамошната матрица", за да не нарушиш някой от тях и тя да те изхвърли. Тоест трябва да научиш строежа на Творението. Аз пък имам обратния проблем, понякога със седмици пребивавам в паралелни реалности, без да ме изхвърлят...

    Ключаря си е добре, но взе суверенното решение да заключи блога си и да не поема негативи, които да му пречат да се развива.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А аз не съм заключил блога си за да поемам негативи, които да ми помагат да се развивам.

      Изтриване
    2. Анонимен9/3/23 08:30

      Благодаря did0 за това, че го има твоя блог ! Надявам се да не го заключваш, защото намирам толкова много отговори в него на въпроси и теми, които ме вълнуват. Бих те попитала~ какво е виждането ти за биологичния експеримент с ва@ксiните, има ли скрит от нас замисъл, това "душегубки " ли са, каква роля играе това за човек, избрал да си сложи ва@ксiна. Те имат ли отношение към съзнанието на човека, как влияят на по~ дълбок план..... на душата му ?

      Изтриване
    3. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    4. Ключаря е избрал Пътя с вдигане на честотата и е много по-чувствителен от мен. Аз не знам неговия път накъде води но уважавам него и неговите решения като приятел.

      А аз съм избрал Пътя на сваляне на честотата и на нейното вдигане едновременно. Уча се да бъда и голям и малък. Обратната връзка при всички случаи е плюс.

      Изтриване
    5. Няма да си заключвам блога никога, но могат да ми го изтрият...

      Ваксините са интересен въпрос. Защо някой би си сложил ваксина. За да не умре тялото му е основния отговор, тоест те си слагат ваксина от страх. Всяко решение взето от страх е погрешно. Това е същото като За Страх Оването. Ваксината дозаключва душата към тялото, а и от един филм който гледах по Замунда, водят до стерилитет. След ваксинацията против Ковид в щатите детската смъртност е скочила със 100 %. Освен това ваксината не позволява да се проявят естествените за Съзнанието феномени. Отделно от това, ако не си си сложил ваксина не можеш да влезеш в някои държави (например САЩ), ограничават ти правото на пътуване по този начин.
      И да, влияят и на душата. Както чрез душата може да се влияе на тялото, така и обратно чрез тялото може да се влияе на душата. Затова аякуаска церемонията работи - чрез тялото се влияе на душата.

      Така че въпроса е принципен за всяко едно решение - дали се взема от страх или се базира на любов.

      А личния ми опит е че племенницата ваксинира и трите си деца и сега те ПОСТОЯННО са болни, поне едно от тях, и останалите прихващат. Ходят по няколко дена на градина и три/четири седмици са на антибиотици вкъщи.

      Изтриване
    6. Ми то хубаво да познавам законите там, ама аз като не знам къде съм? Пък и всеки път различно място, случки, хора, сгради, машини.... То пак като успявам понякога да се осеферя, че съм в сън, щото то това е тънкия момент да забележиш, че нещо не е наред. Доколкото съм се запознал като си вече 'там' си load-нал драйверите на тамошната реалност и за това странните и абсурдни /от тукашна гледна точка/ неща не ти правят впечатление. Като за там всичко си е в реда на нещата. Т.е. осъзнаването, че си в сън е да видиш разликата в драйверите между 'там' и 'тука'. Всъщност има една прилика между мандела ефекта/хвана ме един път/ и осъзнатото сънуване и това е, че напълно ясно осъзнаваш, че идваш от другаде. Разликата е, че докато при ОС си сам в непозната обстановка и знаеш, че някъде си имаш тяло дето лежи в легло, при МЕ си с твоето си тяло, но само ти виждаш разликата с предишния вариант, а всички останали са си същите и за тях всичко си е ок.
      Как да е. Ти как разбираш, че си 'другаде', имаш ли някакъв hint за първоначално освестване в другадето? А също може ли да се различи по някакъв начин къде си попаднал: в паралелна реалност, в холограма или в 4/5-дта?

      Изтриване
    7. Винаги съм наясно че съм на много места едновременно. Тоест аз съм НАВСЯКЪДЕ. Това научих от опита за самоубийство. Например току що се жених в една паралелна реалност и стреса от женитбата го нямаше, защото знаех че ще се върна тук. Но понякога двете реалности са толкова близки че се озовавам тук със стреснушка/херпес на устата. Познава се къде си по времето, то тече по различен начин тук и навсякъде другаде. Ако за час тук си изкарал седмица там, значи паралелната реалност е по-високочестотна и е от по високо Д. И обратното. Проблема идва когато времената са еднакви. Тогава си в друг вариант на 3Д и не можеш да различиш единия от другия, защото и двата са напълно солидни и реални.
      Например описах на доктора ситуация която ми се случва веднъж на няколко месеца. Лягам да си дремна и се събуждам на другия ден заобиколен от започнати бутилки от алкохол, който не помня да съм купувал и пил. А аз въобще не пия. Тогава затварям очи и много силно желая това да е само паралелна реалност и да се осъзная нормално тук. Но при 90% от случаите не се получава и трябва да се боря с тридневен махмурлук (или директно натравяне) след като излея останалия алкохол в тоалетната. Ето такива откровения ми дадоха пожизнен ТЕЛК от 95% неработоспособност...
      Прочети статията "Структура на Творението", там съм опитал накратко да обясня. - https://fadeindark73.blogspot.com/2022/09/blog-post.html. Всичко е паралелна реалност - осъзнатото сънуване, излизане извън тялото, МЕ, 3Д, 4Д, 5Д и т.н.т.. И има твоя версия навсякъде (освен ако там не е умряла и не се е върнала в Източника). Защото Съзнанието е Светкавица с множество разклонения, излизаща от Източника. ВА само отразява част от Светкавицата/Съзнанието и го разклонява допълнително.
      Наскоро пък преживях реалност в която Съзнанията са палитра от движещи се цветове и можеха да се оформят някакви форми, като всяко Съзнание се стремеше да направи по-красива форма. Как да обясня съществуването на такава реалност тук...

      А МЕ си продължава. Например знака на фолксвагена преди нямаше резка в средата, а сега се появи такава. И във филмите си продължава. Например в "Хищника", когато негъра го видя за първи път изкрещя "контакт", а сега не казва такова нещо. Аз съм изгледал буквално хиляди филми и такива неща ми правят впечатление.
      Забелязал съм че хора, които виждат МЕ са с разширено съзнание и в него има място и за двата варианта, докато при останалите единия вариант припокрива другия. Също както при осъзнатото сънуване зареждаш драйверите от там, но има място и за осъзнаването че имаш вариант който спи и сънува.

      Изтриване
    8. ХАХА браво ве, честита сватба! Това чувство за безнаказаност 'там' го познавам(макар и за кратко). Един вид 'аз съм от село и съм за малко' :) и си правиш квот ти е кеф, щото знаеш че няма да береш ти гайлето после. Но остават въпросите това твое там защо те е пуснало да го заместиш/сигурно заради стреса/, само в някакъв свой вариант ли можеш да влезеш и защо се случва и естествено твоя човек там ли ще яде хурката за всичко дето сътвориш докато си на негово място? И това не означава ли, че не си се разкачил от ВА, който ти позволява достъп до другите ти варианти??
      Това с бутилките според мене е ясно - идва колегата ти алкохолик от друг вариант и шора докато може(в неговата реалност сигурно са на сух режим), лесна проверка - финансите как бяха?
      Статията естествено я четох, поздравления за краткия и съдържателен изказ! Можеш да се кандидатираш за гинес за най-кратко описание на най-необяснимото нещо :) Въпреки, че все ще се намери някое коварно дзен-катилче и да те удари в земята само с няколко реда :))).
      Само тия гадове ВА не са ми много ясни къв го дирят и кой ги е упълномощил въобще да ги има?
      Това с цветовете предполагам, че си отишъл прекалено надалеч, нещо като кренвиршовите пръсти в everywhere everything all at once... или още по-далеч, щото там все пак бяха нещо като хора. Или анимационните вселени от д-р Strangе. Всъщност това е много по-надалеч, защото няма нищо 'човешко'.


      Изтриване
    9. Това мое там ме е пуснало да го замествам, щото То е било някъде другаде. А това с бутилките става пък когато Аз съм някъде другаде, финансите бяха намалели. А ВА има само човешки варианти в минало, настояще и бъдеще. Докато Източника има всякакви варианти, дори неописуеми оттук. А ВА за мен е паразитна структура - шибнал се е в потока ти и цука енергия, като го фрагментира.
      А нека да се намери някое коварно дзен катилче, аз това съм го преживял като структура. Тогава за няколко мига там за тялото бяха минали десетина дена и бях отслабнал с 5 килограма...

      Изтриване
    10. Това ми дойде вчера

      Значи тва е, когато си в някакъв вид безсъзнателност скачаш в най-близкия/или подобен/ твой вариант, който също я спи, я е пиян, я е стресиран/травмиран.
      Фрагментиран(в момента)
      Последиците са си за него/тебе.
      А това копеле ВА се кефи мамка му:
      ХАХА скивай тоя го ожених,
      ХАХА тоя го напих,
      ХАХА на тоя му чупих рамото,
      ХАХАХА ебахти кефа!
      Щооо народ отрових и чок преживявания нацоцах днеска!
      Взема се напия/изплющя със съседката ВА-зка, че днеска голям кеф, трябва се отпразнува!
      Наздраве како ВА-зка, ти колко твои твари пеееба?


      Изтриване
    11. Когато съм в друго тяло гледам да не се меся въобще. Един вид почетен гост. Само наблюдавам. Но действията на ВА са близки до описаното от теб, той и управлява. Затова е важно да се разкачиш от него. Макар че понякога е полезен. Като се напиеш като казак, кой мислиш че те прибира вкъщи...

      Изтриване
    12. Ееее така кажи, че да се разберем :)
      Отново адмирации за шорткът обясненията!
      Значи ВА си е един вид овчар, който държи да си стриже, дои и коли стадото сам, затова и като се изгуби някоя овца си я прибира в кошарата, че да не стане зян и да му я вземат другите овчари или вълците.
      ВА ни обича ХОХОХО, особено на гергьовден.
      И колкото по назад в светкавицата се е бочнал, толкова повече овце има.
      Ми те щом ги има тия твари значи и те от източника идват, това чисти паразити ли са или .... де да знам и аз? WTF е тва животно? Те всъщност крадат ли част от светкавицата/стадото или си го копират в своя реалност и си го ползват 'по предназначение'?
      А да уважим и темата все пак, аз мартеници не нося от много години - по едно време вдянах, че всъщност не знам за какво иде реч с този ритуал и спрях да си слагам. Също като се позамислих къде се слагат, това са места за кръвопускане - при хората на китките(или близо до сърцето), животните им връзват на врата.Нещо като самозакичване на ритуална жертва. Та да доизясним, че ми е интересно, това е нещо като доброволно годишно преподновяване на акаунта в играта или...?

      Изтриване
    13. Последния път когато се набутах в 5Д ВА ми се явиха не като медузи, а като лещи/призми. Значи набутват се в светкавицата и я фрагментират както надолу, така и нагоре на много различни части. Както призмата разделя светлината на части, така и ВА разделя Съзнанието на части. Както в 3 Д, така и в 4Д, 6Д и т.н.т. А се създават от самата Светкавица/Съзнание. Един вид патерица/проходилка, докато Съзнанието вече няма нужда от тях и тогава те се разграждат. На мен пък ми е интересно защо останалите стигат само до ВА, а не се питат откъде произлизат и каква е тяхната роля. Като стигнат до ВА и все едно са хванали Мойсей за жезъла...

      А за мартеницата - Да доброволно годишно преподновяване на акаунта. И аз не нося мартеници от много години.

      Изтриване
    14. Друг пример - ВА е като дружинната едно време в даскало, назначена е по партийна линия и партията и е казала: Виж ся дружинно, тая дружинка е твоя и колкото кестени/хартия/ябълки събере за лятото са си за тебе, обаче като някое от твойте другарчета закъса по алгебра му пращаш отличника на класа да го учи или като се напие му пращаш най-коравото другарче да го носи. Ако не пратиш никой ти ще се занимаваш, а ако не се занимаеш то си е за тебе - ще ти намалеят ябълките, кестените и хартията. Важното е да се следва партийната линия, щото нали знаеш че чичо ти и той има дъщеря... А ако не са всички на манифестацията... дядо ти, дето сме го сложили баш на разклонението... и той има трети братовчед изявен борец против антисветкавиците. Все пак 'наща светкавица - най-хубавата светкавица'!
      Един вид всички нагоре по йерархията са строги но справедливи :)
      Сигурно има и отрядни председатели(интересно първо предатели го написах :)), нещо като клъстерите в Sense8?
      И така стигаме до редовото чавдарче дето от него се ИЗИСКВА да събира кестени/хартия/ябълки за дружинната, да полага 'дружинно полезен труд' и да рецитира книжката със стихотворенийца(раздадена безплатно от дружинната), а ако не ще да събира му намалят поведението или му пишат черна точка. А ако хич нищо не ще го пращат в техникума по вътрешна украса(ТВУ), там дружинна/дружинка няма.
      Е, как е?

      Изтриване
    15. Добро обяснение, но сега хората не могат да го разберат, защото чавдарчета, пионерчета и комсомолци минаха безвъзвратно в историята. Даже чавдарчета и пионерчета ми го изписва като правописна грешка...

      Изтриване
    16. What After, So Before! :)

      Изтриване
    17. Анонимен17/3/23 02:34

      А какво става с инкарнациите на ВА(и на тези на общия грозд ако играеш с такъв), които са ти приятели и роднини, ако се разкачиш от него и вече не участваш в неговата история?

      Изтриване
    18. Губиш приятели и роднини и оставаш Сама...

      Изтриване
    19. Анонимен17/3/23 03:12

      Това е гадно. Не може ли да ги пресъздадеш чрез твоята собствена енергия и това да стане толкова фино, че да остане незабелязано за ума? Или пък да ги създадеш в нова реалност, в която да се преместиш? Все пак нали ставаш напълно свободен без ВА и със силата на Източника?

      Изтриване
    20. Появяват се нови хора от други клъстери, а така изчистваш собствения си поток от чужди влияния. Добиваш и достъп до Източника. А приятелите и роднините просто спират да се обаждат, а някои умират в тази реалност (докато в друга са живи и ти имаш достъп дотам). В общи линии наистина е гадно, но това е моя личен опит.

      Изтриване
    21. Анонимен17/3/23 03:58

      Ясно, Благодаря!

      Изтриване
    22. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
  7. Хубаво разказваш, споделяш и пишеш. Полезно е на мнозина. Дано и за теб.
    Но алгоритмите дебнат... Може би ще е добра идея да редактираш ключовите думи с неразпознаваема за боговете - както питащия е направил в@ксinи, Кромид 19 и прочее. За да не ти го затворят, наистина...
    Успехи! И не спирай да споделяш, защото по едно време беше поизчезнал...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен пък ми писна да се съобразявам. Писна ми от тази "политическа коректност". Като ми се пише хуй, ще пиша хуй, пък каквото дойде. Не съществува такова понятие като мръсна дума и няма да цензурирам никого, най-малкото пък себе си.

      Изтриване
    2. А бях поизчезнал по необходимост, за да изчистя собствения си поток от чужди влияния. И досега не чета нищо, освен прогнозата за времето. Така можеш да стигнеш до истинската си същност - Източника, без да се занимаваш с Висшия аз.

      Изтриване
  8. Анонимен12/3/23 09:13

    Чух едно интересно изказване, че нищо не може да видим ако не съществува в ума, което означава, че хора в медитация или в РСВ, виждат само едни проекции на ума. Всичко е илюзия. А когато се случи да има пауза между мислите(истинската медитация), тогава няма абсолютно нищо. Все едно си мъртъв.
    Извинявай, че те занимавам Дидо, но ми е интересно какво е твоето мнение за този възглед?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имаше такъв момент в "westworld", когато не можеха да видят вратата, защото не допускаха че може да има врата. А врата си имаше, независимо дали я виждаха или не.
      Така е и тук - всичко е един огромен лабиринт от възможности/решения/избори, лабиринта си съществува независимо дали го виждаме или не, виждаме само своя път в него. Затова и писах статия за символа на лабиринта, защото всичко е лабиринт - изборите ни, пътя ни през него, дори и апартаментите представляват прост лабиринт, да не говорим за градовете и пътищата...
      В едно Д всичко съществува като възможност, в две Д вече имаме период на съществуване и несъществуване. Ако избереш периода на несъществуване, тогава всичко е илюзия и няма абсолютно нищо. Ако избереш периода на съществуване в две Д, тогава всичко съществува, както в едно Д.

      И разбира се всичко е проекция, но не на Ума, а на Източника (както прожекцията на филм). Ума толкова си може, но през Сърцето картинката е съвсем различна. Има значение дали съществуваш през Ума, през Сърцето, или И чрез двете, допълвайки се взаимно. Тогава можеш да видиш нещата/Творението през съвсем различен ъгъл...

      Изтриване
    2. Анонимен12/3/23 12:59

      Значи ума не създава нищо, той само се отваря към нещо, което вече съществува независимо от него?

      Изтриване
    3. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    4. Да, това е моя личен опит.

      Изтриване
  9. Анонимен13/3/23 02:49

    Появиха ми се два въпроса... В какво се изразяват негативите от писане на блол? Защо голяма част от хората, като 'полудеят' или имат психотичен епизод, започват да се отъждествяват с Исус Христос?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Писането на блог означава обмен на енергия. И ако ти си с висока честота, а читателите с ниска се появява т.н. изравняване. Читателите вдигат своята честота, а ти сваляш своята. А много хора са положили огромни усилия да си вдигнат честотата и не искат да се разделят с това си състояние. За тях съществуването в ниските честоти е неприемливо. Затова затварят блога и продължават да вдигат честотата си. А за такива като мен е приемливо да съществуваш както във високите, така и в ниските честоти, защото съм осъзнал че съм част от Източника, а той съществува във всички честоти.

      А защо някои се отъждествяват с ИХ,? Не съм срещал такива, но мога да екстраполирам. Защото се раздават изцяло без да разберат какво получават в замяна. ИХ е смъкнал честотата си до нула на кръста. И като тяло и като Съзнание. Затова и някои пишат че после ИХ е слязъл в ада, който е с много ниска честота на принципа на резонанса. А когато човек се раздава изцяло той получава нещо в замяна. Например ако една чаша се изпразни според будистите, тя може да бъде напълнена наново. А будистите не разбират че когато една чаша се изпразни, тя се напълва с въздух. Въобще аз се стремя не да обяснявам религии и вярвания, а да ги надграждам. Нещо, което никой друг не прави...

      Изтриване
    2. Анонимен13/3/23 09:24

      Благодаря за отговорите!
      Предполагам хубаво умение е човек да умее да превключва и измежду честотите волево... нещо подобно има в тай-чи, където се борави с различни "плътности".

      Колкото до Исус Христос, докато четях написаното от теб ми просветна, че това сигурно са хора, които са се раздавали изцяло, но така и не са се научли да го правят без да очакват получаването на нещо в замяна. И архетипа на Спасителя им го напомня. А това, че Мирозданието си има начини да напълни чашата с въздух или с каквото трябва, съгласна съм.

      Изтриване