Честотата и Времето



 Разбирането на времето е ключово за различните вярвания на хората, например концепцията за реинкарнацията. Тя се гради върху разбирането за линейност на времето, защото от гледна точка на 3Д на пръв поглед то тече линейно. Хората дори са изградили система от вярвания за „причинно-следствената връзка” при която събитията от миналото влияят на бъдещето. Това е основата на концепцията за кармата. Сега ще опитам с примери да обясня как всичко се случва едновременно на едно и също място.

Съществува неразривна връзка на времето с пространството. Затова и се нарича време пространствен континиум. А се нарича континиум защото едното е продължение на другото и обратно. Ако вмъкнем тук и вибрационната честота на всяко Съзнание, може да се обясни и достъпа до различни „времеви периоди”. Един прост пример от настоящата реалност може да го илюстрира под формата на метафора. Когато изкачваш планина, колкото по-високо се издигнеш, толкова по голяма територия можеш да обхванеш с поглед. Аналогията е че колкото по-висока честота си в състояние да поддържаш, толкова по-широк поглед над различните реалности придобиваш.

Ако обаче сменим гледната точка (всъщност сменяме своята вибрация) в „реалност” в която разбираме че времето всъщност е безвремие, тогава можем да имаме достъп до всички инкарнации във всички времеви периоди на планетата Земя. Тогава се ражда концепцията за „едновременно инкарниране” и „гроздовете от души”.

Ако се промени вибрацията (тук не става дума за вдигането и, а по скоро за „зануляването” и) и от планетата „Земя/Зема” се прескочи на състоянието на „Даване” можем да имаме достъп и до всички „извънземни” паралелни реалности. Даването е всъщност израз на безусловната любов, където даваш/позволяваш да се случва всичко (пълна свобода, безусловен свободен избор), защото всъщност ти вече си/имаш Всичко. Това може чудесно да се демонстрира в 3Д реалността с принципа на радиото и честотната модулация.

От Уикипедия - „Честотната модулация (ЧМ) е термин въведен и използван в радиотехниката. Свързан е с обясняване обработката на синусоидални сигнали и представлява вид аналогова модулация. При този процес се осъществява обработка на един основен (носещ) синусоидален сигнал с друг модулиращ информационен сигнал. В резултат, без да се променя амплитудата на носещия синусоидален сигнал, се променя пропорционално неговата моментна честота по закон, свързан с промените на модулиращия информационен сигнал”. И още „Когато носещата честота fc се модулира, например със синусоидално напрежение с честота fm, модулираното напрежение се състои от една съставка с честота fc равна на централната и безкраен ред от съставки с честоти fc± nfm, където (n=1,2,3,....). ”.

Аналогично, ако честотата на Съзнанието се сведе до тази на носещия сигнал - Източника (fc равна на централната) ще можем да имаме достъп до всички информационни сигнали (безкраен ред от съставки с честоти fc± nfm), които се съдържат в него. За честотата на носещия сигнал е характерно осъзнаването на безвремието, а информационните сигнали са различните инкарнации (земни и извънземни, бъдещи, настоящи и минали) в различните „времеви периоди/паралелни реалности”, като всеки от тях има свое усещане за време. И във всеки един от тези информационни сигнали времето тече на пръв поглед линейно. Но само на пръв поглед. Всички сме слушали радио и такива предавания, чиято същност е посветена например на предстоящия концерт или друга голяма проява. Това демонстрира как бъдещето може да влияе на настоящето и обезсмисля вярването за причинно-следствена връзка.

 С този пример може да се обясни и едновременноста на всичко, което се случва, а също и че пространството, в което всичко се случва е едно и също - носещия сигнал. Така може да се обясни и медитацията като метод за постигане на честотата на носещия сигнал.

Вече би трябвало да сте разбрали метода за манипулация на реалността, който всъщност е вибрационен. Чрез него Съзнанията се вкарват в едно точно определено вибрационно състояние, вместо да пребивават в състоянието на „носещата честота/Източника”, което те всъщност са. Манипулацията на реалността е почти същото като програмирането - това е различния софтуер, който се инсталира на един и същ компютър. Компютъра е аналогия на носещата честота, а софтуера - на различните информационни честоти.

Настоящата статия е частично разкомпресиране на същността на Реалността/реалностите, които преживяваме едновременно, която всеки може да надгражда, интегрира или фрагментира.


Няма коментари: