24/42



Числата 24 и 42 имат много интересно съдържание от определена гледна точка. Всички знаят (поне всички, които си струват да се споменават), че числото 42 е Отговорът на всички онези натрапчиви въпроси относно Живота, Вселената и Всичко останало.

Интересът ми към числото се появи естествено, тъй като това е знака на Юпитер, който всъщност е 24 (или 42), а това е водещата планета на моя зодиакален знак - Стрелец. 
 От друга страна тези числа ми бяха натрапени, когато реших да пусна тото, като първите две паднали се числа бяха часът ми на раждане, вторите две - датата ми на раждане и последните две бяха 24 и 42. Тогава изтълкувах това събитие като знак, че за да постигнеш интеграция трябва да преживееш и двете страни на монетата. За последно тези числа се проявиха и в анализа ми на филма „Split”. Числото 24 е по значимо от 23 със символизма си. Докато 23 може да се асоциира с 9/11/2001 събитието и от тази гледна точка самото събитие да промени своето значение. Тази дата всъщност отбелязва края на ерата на Рибите, а числото 23 означава разбиването на единицата и изиграването на всичките двадесет и две архетипни роли на Платформата през ерата на Рибите. Числото 24 е Резултата от интегрирането на Една (1) ера и на двадесет и трите роли, изиграни през нея. Това е и потенциалната нова единица, която ще разиграе себе си през двадесет и двата архетипа по нов начин през Ерата на Водолея. Точно както в научната митология ни учат че Юпитер е потенциално второ Слънце. В момента сме в цепнатината между две ери - това е Апокалипсиса, Разкриването. 

За да стане това ново разиграване е необходимо ново глобално събитие, надвишаващо ранга на 9/11, като то трябва да е огледално по характер. Ако ползвам за аналогия Юпитер,  която е най-голямата планета, това би трябвало да е някаква небесно тяло с подобни размери, а тъй като Юпитер излъчва светлина във видимия с човешко око спектър, тази планета би трябвало да излъчва в невидимия за нас спектър на светлината. Това може да е прословутата планета Х и кафявото джудже в нашата двойна Слънчева система.
Тук е интересно да отбележа тази дата 23/09/2017 (23+9+2+0+1+7 = 42). 9/23 се появяваха и в много филми през годините. Точно тогава ще се случи небесната подредба на светилата, описана в библията - Откровение, глава 12, псалм 12:
1 И голямо знамение се яви на небето, - жена, облечена със слънцето, с луната под нозете й и на главата й корона от дванадесет звезди.
2 Тя бе непразна и викаше от родилни болки, като се мъчеше да роди.
3 И яви се друго знамение на небето, и ето голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога, и на главите му седем корони. (7+10+7=24)
4 И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята; и змеят застана пред жената, която щеше да роди, за да изяде чадото й щом роди.
5 И тя роди мъжко дете, което има да управлява всичките народи с желязна тояга; и нейното чадо бе грабнато и занесено при Бога, дори при Неговия престол.

Тук става дума за астрономическо събитие, описано в 1 и 2 - съзвездието Дева е облечена със Слънцето, Луната е под нозете и, и над главата и има корона от дванадесет звезди - три планети и девет звезди от съзвездието Лъв. Детето, което ще се роди е Юпитер, като Юпитер е в съзвездието Дева за 294 дена или 42 седмици и на тази дата излиза от него. Всеки може да го провери чрез програмата Stellarium. Стих 3. Би трябвало да описва точно тази неуловима от човешко око планетна система на двойната на нашето Слънце звезда, т.н. Черно слънце.



 Това, че нещо е написано в библията въобще не трябва да се превъзнася, все пак библията е само книга, както и Пътеводител на галактическия стопаджия. Обаче самото представяне на това събитие (същото се е случило преди 7 000 години) говори че авторите на библията са искали да осветлят тази дата. И определено са описали числата 24 и 42 в нея.
Какво точно ще се случи е невъзможно да се предскаже, все пак бъдещето и миналото се творят в настоящето от нашата енергия. Рекламираното събитие обаче ще има огледален характер.  
Watch the sky (if you can see anything thru the chemtrails fog).
 



Няма коментари: